Naaiatelier

Het naaiatelier

Maatwerk is iets waar ons bedrijf letterlijk en figuurlijk voor staat. We hebben veel ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van unieke meubelen en precisiewerk, geheel afgestemd op uw wensen. Van idee tot meubel, object of decoratie (unieke stuks in kleine of grote productie) kunnen wij alles in eigen beheer vervaardigen om een perfect afgewerkt product neer te zetten. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies, een goede prijs/kwaliteitverhouding en bovenal goede service. 

Heeft u echter zeer specialistisch werk, dan is uw project bij ons in deskundige handen en zorgen wij voor ambachtelijk vakwerk – op elke gebied – tot in de perfectie!

Polyvision stoffeert alle soorten meubelen en verzorgt projectstoffering van modern tot oud. Ons bedrijf beschikt over een moderne naaimachines voor de stoffeerderij en naaiatelier.

Van te voren maken we duidelijke afspraken over de kwaliteit van het schuim c.q. stoffering en de prijs. Polyvision is producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, nachtkastjes en poefen en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen.

Bij de ontwikkeling en het produceren van deze producten besteden wij veel zorg aan comfort, duurzaamheid, prijsstelling en vormgeving. Bovendien voldoen onze nieuwste modellen aan de laatste trends en technieken.

Polyvision is al meer dan 18 jaar actief in de beddenbranche en opereert als zelfstandig, internationaal bedrijf dat snel en adequaat levert aan diverse fabrikanten in Nederland, België en Duitsland. De  fabriek in Noordwolde heeft een groot modern machinepark. Innovatie en kwaliteit zijn de speerpunten bij de productie van onze slaapsystemen.

Doordat wij zelf ontwerpen en ontwikkelen, kunnen wij op elk moment inspelen op specifieke wensen van een slaapkamer fabrikant. Polyvision heeft een intensieve, flexibele samenwerking met verschillende toeleveranciers en slaapkamerfabrikanten en garandeert een constante topkwaliteit van matrassen, boxsprings, bedbodems, etc. Ons voornaamste doel is: kwaliteitsbedden maken, waar de klant op kan bouwen..